2015.12.08.
22:11

Írta: Vega Mami

Vegán rakott krumpli

Hozzávalók:
1 rizs vagy zabtejszín vagy tejföl  (http://www.kiralygyogynovenyshop.hu/bio_zabkrem_tejszin_200_ml_the_bridge__1359)
1 paradicsom (karikára szeletelve)
1 hagyma (karikára szeletelve)
1/2 búzakolbász szeletelve (http://www.gabonakolbasz.hu/hol-kaphato)
3-4 nagyobb krumpli főzve majd karikára szeletelve
1 tk só
1/2 tk bors
reszelt sajt (vegán:http://biorganik.hu/index.php/noevenyi-sajtok-joghurtok/view/productdetails/virtuemart_product_id/472/virtuemart_category_id/34)

Elkészítés:
A főtt szeletelt burgonyát elhelyezzük alulra majd emeletenként lerakjuk a paradicsomot hagymát és a kolbászszeleteket. Minden emeletre öntsünk enyhén sózott borsozott tejszínt (vagy tejfölt). Majd az utolsó emeletet burgonyával és a megmaradt tejszínnek és reszelt sajttal zárjuk. Sütőben még 20-30 percig összesütjük 150-180 fokon, hogy a zöldségek megpuhuljanak sajt ráolvadjon megpiruljon. Akkor jó ha fortyog a leve ;).

Szólj hozzá!

Címkék: egytálétel vegán

A bejegyzés trackback címe:

https://vegamami.blog.hu/api/trackback/id/tr277079187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása