2018.09.19.
17:41

Írta: Vega Mami

Őszi lecsó #borzasztoanjo

1 kisebb cukkini
1 kisebb patisszon
1 kápia paprika
3 paradicsom
6 gerezd fokhagyma (dinsztelve)
1ek bazsalikom
1kk só 
1kk bors
150g tojásmentes tarhonya

Miután összerotyogtattuk a zöldségeket beleöntjük a tarhonyát kis (kb.1 pohár 2-3dl) víz hozzáadásával. Kevergetés mellett Még max. 10 percig főzzük. Ezután, hagyjuk 20 percig állni fedő alatt, hogy a tarhonya megpuhuljon.

Szólj hozzá!

Címkék: köret egytálétel cukkini tarhonya vegán patiszon

A bejegyzés trackback címe:

https://vegamami.blog.hu/api/trackback/id/tr214247441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása