1 kisebb cukkini
1 kisebb patisszon
1 kápia paprika
3 paradicsom
6 gerezd fokhagyma (dinsztelve)
1ek bazsalikom
1kk só
1kk bors
150g tojásmentes tarhonya
Miután összerotyogtattuk a zöldségeket beleöntjük a tarhonyát kis (kb.1 pohár 2-3dl) víz hozzáadásával. Kevergetés mellett Még max. 10 percig főzzük. Ezután, hagyjuk 20 percig állni fedő alatt, hogy a tarhonya megpuhuljon.
2018.09.19.
17:41
Írta: Vega Mami
Őszi lecsó #borzasztoanjo
Szólj hozzá!
Címkék: köret egytálétel cukkini tarhonya vegán patiszon
A bejegyzés trackback címe:
https://vegamami.blog.hu/api/trackback/id/tr3614247441
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.