2013.12.27.
00:38

Írta: Vega Mami

Kolbász 'zsír'

Hozzávalók:

- 2 szelet Búzakolbász (http://www.vegetar.hu/index.php?tid=550&cs=30
- 1dl Pálmazsír (http://www.heliosbio.hu/termek/palma-sutozsir.html)
- 0.5dl tamari szósz (http://www.biorganik.hu/elelmiszerek/sok-sopotlok/bio-tamari-szojaszosz-250ml)
- 2 gerezd fokhagyma
(esetleg paradicsom és paprika is mehet bele de nem feltétlenül szükséges)

Elkészítés: 
A fokhagymát megpirítjuk a pálmazsírban majd hozzáadujk a tamarit és beletesszük a 2 szelet kolbászt. Kicsit összepirítjuk és amikor gyanusan bugyborog összeturmixoljuk egy botmixerrel. 

Szólj hozzá!

Címkék: vegán mártogató szedvicskrém

A bejegyzés trackback címe:

https://vegamami.blog.hu/api/trackback/id/tr345710218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.