Hozzávalók:
- 20 dkg savanyú káposzta
- 1/2 hagyma
- 1 geredz fokhagyma
- 1 csomag szójavirsli (http://www.biorganik.hu/)
- 6 fújás füst (http://www.culinaris.hu/item/concordia-bell-termeszetes-folyekony-fust-100ml)
- 1 l víz
- só
- bors
- 1/2ek pirospaprika
- 1/2ek majoranna
- 2 babérlevél
Elkészítés:
Megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát. Felöntjük a vízzel és beletesszük a káposztát, majd nem sokkal készőbb a fűszereket is. Vaslábos javasolt fedővel 40 percig. Ha elfő a lé akkor pótoljuk. Majd a felszeletelt virslit és a füstből kb.6 fújást hozzáaduk és még 10 percig főzzük. Tejföllel (szújajoghurttal) tálaljuk.