2013.12.27.
00:39

Írta: Vega Mami

Csicserikrém

Magyaros csicseriborsó krém

Hozzávalók:

- 170g (http://www.biorganik.hu/elelmiszerek/huvelyesek/bio-csicseriborso-500gx24)
- 1 paradicsom
- 1/4 kalifornia paprika
- 1/2 hagyma
- 2ek olívaolaj
- só
- bors
- 1 ek piros paprika
- 1 ek köménymag

Elkészítés: 
A csicseriborsót 24 órával a főzés előtt beásztatjuk majd elteltével kb. 1 órát főzzük! Majs az összetevőket egy tálban botmixerrel összekeverük. Ha túl sűrű olaj vagy víz hozzáadásával hígíthatjuk ha szükséges.

Szólj hozzá!

Címkék: vegán mártogató szedvicskrém

A bejegyzés trackback címe:

https://vegamami.blog.hu/api/trackback/id/tr775710232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása